Featured Article

[Iklan] JobdiRumah.com

Hi, Adakah anda sedang mencari kerja di rumah? Ini peluang untuk anda bekerja sambilan atau sepenuh masa dari rumah. Gaji lumayan dan dalam Dolar Amerika. Kekosongan segera seluruh negara. Maklumat lanjut sila join website berikut: Salam hormat, Tajul P.S: Tempat yang ada terhad, join sekarang! Related posts No related posts.

Featured Article

Hello world!

Salam semua..Ini entah kali ke berapa dah JOEY39 dot NET ini terpaksa memulakan kembali WeBlog ini. Susah betul hendak maintain untuk jangka masa yang panjang. Ada sahaja masalah yang muncul. Harap-harap, Insya’Allah, weblog yang ini merupakan kali terakhir diterbitkan kembali. Amin… Semoga sudi menerjah weblog kerdil ini. Terima kasih. Related posts No related posts.

Mira Filzah Jawab Aksi …

PETALING JAYA: Pelakon Mira Filzah menganggap video-video dia menari sambil meniru lagu Hindustan tidak keterlaluan sehingga menjejaskan penampilannya sebagai wanita bertudung. Mira atau Nur Amirah Filzah Badioezaman, 23, berkata, perkara tersebut bukan sesuatu yang salah selagi ia tidak mempauai batas-batas sebagai seorang wanita muslimah. “Saya memang minat lagu-lagu Hindustan sejak kecil lagi, keluarga saya tahu… Read More »

Ku Rela Dibenci – Aiman Tino

Ku Rela Dibenci….lagu yang saban hari asyik berlegar-legar di radio-radio online mahu pun radio kat rumah. Atas dasar itu, ambe dengan suka hati ingin menumpang ruang yang ada untuk melayan lagu Aiman Tino – Ku Rela DIbenci, ini kat ruangan ini. Siapa siapa yang rasa hendak join silakan lah…tiada bayaran dikenakan cuma perlu ada internet… Read More »

Terakhir

Hi…Assalamualaikum… Lama rasa tidak update kan blog ini. Alasan utama, MALAS, alasan yang lain nya ialah keletihan ekoran bebanan kerja. Pape pun jom kita layannnz Terakhir dendangan Sufian Suhaimi. kredit: Aries Music Related posts No related posts.

Mek Kelate 2016

Laye muvie dulu la meta deh. Cito Mek Kelate hok main di tb 3 hari tu. Slot cerekarama kalu dop saloh la..Cito lakonen Jannah Nick, Kilafairy denge Tasha Shamsir. Semuga terhibur la deh cito loghat kelate biar napok mace po dop btol stesen sangat po. BAso dio doh la mugo buke mek kelate original tu… Read More »

Fiza amal yoga, berenang

Sedekad membina nama dalam bidang pengacaraan bukanlah mudah. Pun begitu, segala usaha dan kerja keras personaliti TV, Siti Hasfizza Aswaty Sab Jahan, 34, kini berhasil. Mesra membahasakan diri dengan panggilan Fiza, pengacara program Wanita Hari Ini (WHI) di TV3 itu nyata sudah ada kelompok peminat. Bukan populariti yang dikejar, Fiza berkata pembabitannya dalam bidang penyiaran… Read More »

Reen Rahim Pernah Hilang Minat Berlakon

PETALING JAYA: Pelakon Reen Rahim mendedahkan dia pernah bersikap sambil lewa terhadap karier seni ekoran namanya kurang menyerlah berbanding beberapa rakan seangkatannya. Reen atau nama sebenarnya Noreen Ashikin Rahim, 28, berkata, dia hilang motivasi untuk meneruskan kerjayanya itu walaupun mempunyai kelebihan menyandang gelaran juara program Pilih Kasih 3 pada 2012. “Saya bukan kecewa cuma hilang… Read More »

Neelofa bantu sedia juadah raya

LEBARAN kali ini menciptakan satu kelainan buat pelakon jelita, Neelofa. Bukan kerana ada fasa baharu yang bakal ditempuhi, sebaliknya Neelofa bersama adik-beradik dan saudara seangkatan dirinya berazam untuk menukar tradisi setiap kali tibanya lebaran. Tidak seperti tahun-tahun sebelumnya, dia dan saudaranya tidak ringan tulang ke dapur menyediakan juadah raya. Sebaliknya untuk tahun ini, mereka mengubah… Read More »

Mun Yee rindu lemang, rendang

SELALUNYA juadah pada hari raya seperti lemang dan ketupat memang menjadi ‘igauan’ buat orang-orang Melayu. Al-maklum, lidah dah biasa dengan menu yang satu itu! Tetapi rupa-rupanya atlet sukan terjun kebangsaan, Leong Mun Yee yang berbangsa Cina juga begitu menggemari rendang dan lemang yang dihidangkan pada Hari Raya Aidilfitri. Namun dek kesibukan jadual latihan di luar… Read More »

Kylie Jenner Dilapor Bercinta

Tyga & Kylie Jenner Dilapor Bercinta Kembali | PASANGAN yang baharu mengumumkan perpisahan mereka iaitu Kylie Jenner dan Tyga dikhabarkan sudah bercinta kembali. Bagaimanapun, foto tersebut sudah pun dipadamkan dalam masa beberapa minit dimuat naik. Pada foto tersebut kelihatan Kylie duduk di katil penyanyi rap berkenaan. Namun sehingga kini, kedua-dua selebriti itu masih tidak memberi… Read More »

Farahdhiya Lantik Pengurus

PETALING JAYA: Penyanyi dan pelakon Farahdhiya memberitahu dia mula menyerahkan sebarang urusan kerjayanya kepada pengurus selepas kejadian nyaris diperdayakan Ejen pelacuran Februari lalu. Bagaimanapun, Farah atau nama sebenarnya Farahdhiya Mohamed Amin, 32, berkata, dia masih berhadapan dengan permintaan penganjur yang mahu menemuinya dahulu sebelum menawarkan sesuatu persembahan. “Selepas kes tersebut saya memang serahkan urusan kepada… Read More »